Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. 5. 2004 - Okrsková soutěž v PS - Senička

 

 

Jako každoročně, i letos nás čekalo okrskové kolo v hasičském sportu. Tento rok to připadlo na neděli 9. května a konalo se na hřišti v Seničce. Před soutěží proběhlo několik tréninkových cvičeních, kde se zacvičovali noví členové obou družstev, jak mužského, tak i ženského. Mužské družstvo se skládalo z těchto členů: Jarda Dolák, Česťa Maksnat, Petr „ Kaléšek“ Zlámalík, Ondra Šulla, David Gbelec, Míša Vláčil, Petr Sekyra a Jirka Hlavinka.

Děvčata nasadila do soutěže to nejlepší ze svého středu. Byly to tyto sestry: Lenka „Božka“ Vykydalová, Erika Halířová, Janča Osyková, Klárka Vohralíková, René Hubáčková, Verča Vláčilová a Jarča Pazderová.

Po příjezdu na místo si družstva přichystali stroj a příslušenství. Následoval nástup a zahájení. Letošní ročník byl poznamenán ne zcela dobrou organizací.. K vůli tomu, že se pořadatelům nepodařilo sehnat potřebný počet překážek, byla soutěž zkrácena o štafetový běh družstev. Soutěžilo se pouze v požárním útoku a to tak, že každé družstvo mělo dva pokusy, z nichž se do celkové klasifikace počítal ten lepší dosažený čas. Útoky byly postaveny na 3B a dva proudy po 2C. Děvčata měla při útoku samozřejmě jen 2B.

Soutěže se zúčastnili všechny sbory z našeho okrsku. V ženské kategorii soutěžilo jen naše družstvo, ale přesto i děvčata dokázala zaběhnout slušný čas a nutno dodat, že by se v případné konkurenci jistě neztratila. Mužské družstvo obsadilo hezké 3. místo. Rychlejší byli pouze druhý Cakov a vítězové soutěže Dubčany. Vítězové soutěže postoupili do okresního kola, avšak z organizačních důvodů se možnosti startu vzdali ve prospěch druhého Cakova.

Závěrečný nástup a vyhlášení výsledků uzavřelo letošní ročník, a můžeme být s účastí našeho sboru spokojeni.

 

 

                                                                                                      

- DG -

 

fotky zde

předchozí zápis

další zápis

zpět na obsah kroniky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30