Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 5. 2004 - Floriánek - Ludéřov

 

Dne 1. května v sobotu se náš sbor hasičů zúčastnil již tradiční hasičské soutěže v Ludéřově, tzv. Floriánka. Všichni se již dlouho těšili, a přestože se bratři a sestry snažili nebyla naše družstva z nejlepších. Ženskému družstvu se nepovedla štafeta – neplatný pokus, a mužské družstvo mělo problémy se samotným útokem. I tak jsme ale nebyli nejhorší. Muži obsadili 14. místo ze sedmnácti družstev a ženy byly na 5. místě ze sedmi.

Co se žen týče, je nutné podotknout, že závodů se poprvé účastnily Halířová Erika, Pazderová Jarča a Vláčilová Verča. Nervozita, stres, panika – to jsou pocity, které se jich před závodem zmocnily, nicméně se holky snažily a byly fantastické. Za ženy se dále soutěže účastnily: Hubáčková René, Osyková Janča, Vohralíková Klárka a velitelka ženského družstva Hlavinková Hanča (takzvaná Kefa).

Za muže soutěžili: Konečný Tomáš, Hlavinka Jiří (=Prcina), Hlavinka Roman (ztratil „větší množství“ prstýnků, které někdo poctivý našel a odevzdal), Dolák Jarda, Vronka Ondřej, Grunt Zdenek ( = Coťa)  a Mišák Vláčil.

Radost z toho, že nejsme poslední nám nezkazilo ani počasí, a tak jsme si den pěkně užili. Senice měla v Ludéřově velikou podporu fanoušků, čímž jsme se stali jedním z nejhlučnějších družstev. Zábava byla skvělá, všichni se bavili a hlavně se líbali, páč bylo Prvního máje a líbání se stává povinností. Nutno dodat, líbali se holky s klukama, ale i holky s holkama  a  kluci s klukama ……(dokonce vyhráli kluci i trička) ……… Láska je láska.

Takže den se vydařil a mně nezbývá než poděkovat za výkon našich družstev: Hoši a holky, děkujem!

 

 - LV -

 

fotky zde

předchozí zápis

další zápis

zpět na obsah kroniky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30